Lankakauppa Villa Vanamo käsittelee henkilötietojasi 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimuksien mukaisesti. Henkilötietojen käsittely on lainmukaista, asianmukaista ja läpinäkyvää. 

Henkilötietolakiin (523/99) 10 § perustuva Rekisteriseloste. 

Rekisterinpitäjä 

Villa Vanamo 

Kainuuntie 101 

88900 Kuhmo 

Y-tunnus: 2923221-9 

puhelin: 040 551 4480 

Rekisteriasioita hoitava henkilö 

Paula Karppinen 

info@villavanamo.fi 

Rekisterin nimi 

Villa Vanamon asiakasrekisteri. 

Rekisterin käyttötarkoitus 

Verkkokaupan tilausten toimittaminen ja asiakassuhteen hoito. Kerättyjä henkilötietoja voidaan käyttää pienimuotoisiin markkinointitarkoituksiin henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Tietoja ei luovuteta eteenpäin. 

Rekisterin sisältämät tiedot asiakkaasta 

  • Nimi
  • Osoite 
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tilaustiedot

Rekisterin tietolähteet 

Asiakkaan itse syöttämät tai muulla tavoin (puhelin, sähköposti) antamat tiedot. Asiakkaan tilaukset synnyttävät tilaus- ja maksutietoja. 

Tietojen luovutus 

Jotta tilaaminen on sinulle sujuvaa, välitämme asiakasrekisteriin tallentuneet tarpeelliset tiedot yhteistyötahoillemme, jotka hoitavat tilauksen kuljetuksen ja maksuliikenteen. Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille, Villa Vanamon ulkopuolisille osapuolille. 

Rekisterin suojauksen periaate 

Villa Vanamon tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu palomuurilla, käyttäjätunnuksin ja salasanoin. Käyttäjätunnus ja salasana myönnetään vain Villa Vanamon henkilökuntaan kuuluvalle, jonka tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. Kaikkia rekisterin käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. 

Tietojen tarkastusoikeus 
Sinulla on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä tietoja Villa Vanamo on tallentanut sinusta henkilörekisteriin. Pyynnöstäsi ja niin halutessasi muutamme tai poistamme henkilökohtaiset tietosi. 

Tietojen säilytysaika 

Asiakastietoja säilytetään asiakassuhteen olemassaolon ajan. Asiakassuhde katsotaan päättyneeksi, kun asiakastiedoilla ei ole tilattu verkkokaupasta kolmeen vuoteen. Tämän jälkeen tiedot poistetaan tietojärjestelmästä. Kirjanpitotositteita säilytetään kuusi vuotta tilikauden päättymisestä.