Lankakauppa Villa Vanamo käsittelee henkilötietojasi 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimuksien mukaisesti. Henkilötietojen käsittely on lainmukaista, asianmukaista ja läpinäkyvää.  

Henkilötietolakiin (523/99) 10 § perustuva Rekisteriseloste.  

Rekisterinpitäjä  

Villa Vanamo  

Kainuuntie 101  

88900 Kuhmo  

Y-tunnus: 2923221-9  

puhelin: 040 551 4480  

Rekisteriasioita hoitava henkilö  

Paula Karppinen  

info@villavanamo.fi  

Rekisterin nimi  

Villa Vanamon asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus  

Verkkokaupan tilausten toimittaminen ja asiakassuhteen hoito. Kerättyjä henkilötietoja voidaan käyttää pienimuotoisiin markkinointitarkoituksiin henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Tietoja ei luovuteta eteenpäin.  

 Rekisterin sisältämät tiedot asiakkaasta  

  • Nimi 
  • Osoite  
  • Sähköpostiosoite 
  • Puhelinnumero 
  • Tilaustiedot 

Rekisterin tietolähteet  

Asiakkaan itse syöttämät tai muulla tavoin (puhelin, sähköposti) antamat tiedot. Asiakkaan tilaukset synnyttävät tilaus- ja maksutietoja.  

 Tietojen luovutus  

Jotta tilaaminen on sinulle sujuvaa, välitämme asiakasrekisteriin tallentuneet tarpeelliset tiedot yhteistyötahoillemme, jotka hoitavat tilauksen kuljetuksen ja maksuliikenteen. Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille, Villa Vanamon ulkopuolisille osapuolille.  

 Rekisterin suojauksen periaate  

Villa Vanamon tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu palomuurilla, käyttäjätunnuksin ja salasanoin. Käyttäjätunnus ja salasana myönnetään vain Villa Vanamon henkilökuntaan kuuluvalle, jonka tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. Kaikkia rekisterin käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.  

 Tietojen tarkastusoikeus  

Sinulla on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä tietoja Villa Vanamo on tallentanut sinusta henkilörekisteriin. Pyynnöstäsi ja niin halutessasi muutamme tai poistamme henkilökohtaiset tietosi.  

 Tietojen säilytysaika  

 Asiakastietoja säilytetään asiakassuhteen olemassaolon ajan. Asiakassuhde katsotaan päättyneeksi, kun asiakastiedoilla ei ole tilattu verkkokaupasta kolmeen vuoteen. Tämän jälkeen tiedot poistetaan tietojärjestelmästä. Kirjanpitotositteita säilytetään kuusi vuotta tilikauden päättymisestä.